Taas pitkästä aikaan sain "aikaiseksi" tänne kirjautua ;>

Viime aikoina ollaan treenailtu aikas paljonkin pienissä pätkissä. Nouto rupeaa olemaan kohdillaan, luotan jo koiraan lähes kokonaan ettei varasta kapulalle ennen käskyä. Liikkeestä pysähtyminen vielä pahasti hakusessa, aina hiipparoitsee askelia vaikka kuinka koittais huitoo ja huudella :D Kaukkarit sujuu erinomaisesti, pylly pysyy tosi hyvin maassa ja vaihtaa nopeasti sekä selkeästi (=kyynäret maassa ja selkeästi istuessa suorana).

Tuli taas suuri into alkaa treenaan tunnareita, siitäkin varmaan jo puoli vuotta kun ollaan kys. liikettä treenattu.. Silloin oli vähän turhan vaikea temppu vielä mutta kolmella palikalla päästiin aina oikeaan tulokseen. Nyt siis odotellaan että saadaan kaverilta ihan uuden uudet kapulat. Pääsee aloittamaan kirjaimellisesti uudelta pohjalta.

Hyppyä tarvis piahkoin päästä treenaamaan ja katsoa että onko vielä yhtä hyvällä mallilla.

Seuraaminen alkaa hieman "tympiä". Palkkaa kehuina useammin että herää taas tekemään, kaiken muun tekee todella innokkaasti. Huomaa heti jättävien liikkeiden "sivulla" ja seuraan "seuraa" käskyjen eron. Seuraassa lähtee vaan käppäileen mun vierellä, paikka oikea ja katse, mutta turhan väljä. Sivulla käskyllä terhakkaana odottaa käskyä ja kävelee oikein mallillisesti ryhdissä :)

Kauhee pentukuume on alkanut nyt tulemaan, saas nähdä koska "tuottaa tulosta" :)